Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, atac dur la unul dintre cei mai importanți primari PNL: 'O să observați în scurt timp și cât de corupt e'

F. P.
Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă lansează un atac dur la adresa primarului liberal al municipiului Constanța, Vergil Chițac. După ce edilul a făcut o declarație neinspirată cu privire la plaja de la Mamaia, Gușă afirmă că liberalul este corupt.

„Primarul/Amiral nu e doar sărac cu duhul, e și un MARE NESIMȚIT! O să observați în scurt timp și cât de corupt e liberalul amiral, favoritul lui Iohannis, Zuckerman, GSP/Comănescu, etc. De fapt, enumerându-i, observ că e valabilă zicerea “CINE SE-ASEAMĂNĂ, SE-ADUNĂ!””, scrie Cozmin Gușă pe Facebook.

Primarul Constanței, Vergil Chițac, le-a cerut turiștilor să nu mai fie „cârcotași” și le-a atras atenția, sarcastic, că „s-au inventat papaci, șlapi”, după ce turiștii au acuzat că pe noua plajă din Mamaia e plin de scoici în loc să fie numai nisip. „S-au inventat papuci, slapi, nu trebuie sa fim asa carcotasi. E un proict national pentru urmatorii 50 de ani”, a spus primarul, joi, la Digi24, despre prelungirea plajei din Mamaia. Turiștii au mai acuzat că geamandura este la 5 metri de mal și cei care nu știu să înoate nu au venit la mare să se uite la ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.