Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă critică ultima mutare făcută de AUR: 'Cineva i-a păcălit grav. O să-i coste mult de tot'

F. P.
www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă reacționează la demersul AUR de a-i oferi lui Călin Georgescu funcția de președinte executiv. Gușă consideră că felul în care s-a acționat va aduce prejudicii AUR, iar Călin Georgescu ar fi mai potrivit pentru o funcție executivă.

„FUȘEREALA de azi a celor de la AUR o să-i coste mult de tot …

Scriu câteva rânduri, cam fără convingere, despre evenimentul AUR de azi de la Iași, când l-au așezat pe Călin Georgescu pe poziția de Președinte de Onoare.

Nu sunt dator cu explicații nimănui, reamintesc totuși c-am fost un susținător al lor și înainte și după campania din 2020, cred și azi în nevoia unei mișcări politice de tipul AUR într-o Românie amanetată pe termen lung Factorului Extern. I-am cunoscut și pe o parte dintre liderii AUR, ca și pe Călin Georgescu, sunt oameni de treabă, cu principii patriotice, George Simion având și beneficiul charismei.

Cineva i-a păcălit însă grav, și mi-am dat seama de asta urmărind o parte din filmul evenimentului. Instinctul nu mă înșeală de obicei (deși de data asta mi-aș dori). Să expediezi acordarea titlului de președinte de onoare în acest fel, doar de frica (proiectată de niște șmecheri!) că își face Călin Georgescu alt partid, ei bine, acest fapt și organizarea sa este vestitor de încurcături mari pe viitor. În plus,pentru o asemenea funcție într-un partid ca AUR, era mai potrivit cineva ca venerabilul general Radu Theodoru, doar spre exemplu, Călin Georgescu fiind compatibil cu o funcție de conducere executivă.

M-opresc aici, mai remarc doar că toate acestea se întâmplă exact când AUR își câstigase portanța și zbura bine, cu un lider ca George Simion ce-a dominat scena bine în ultimul trimestru. Poate de-aia s-a și întâmplat azi ce am comentat eu aici…”, scrie Cozmin Gușă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.