Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă: CTP are nevoie de cămașă de forță! Cei de la USR-PLUS au început ofensiva împotriva creștinismului

Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă susține că cei de la USR-PLUS au început ofensiva împotriva împotriva creștinismului în această campanie electorală. De asemenea, Gușă consideră că atacul jurnalistului Cristian Tudor Popescu împotriva patriarhului Daniel este al unui om ”lovit la căpățână”.

Citește și: Alexandru Rafila, după explozia cazurilor de coronavirus: În maxim o lună s-ar putea dubla! Mortalitatea s-ar tripla, ca în Cehia

”PLUSERIȘTII ÎNCEP OFENSIVA PUBLICĂ, DAR DISPERATĂ, ÎMPOTRIVA CREȘTINISMULUI.

DEVIZĂ #FărăDumnezeu ÎN CAMPANIE: "FĂRĂ BIBLIE ȘI CU CĂSĂTORII LEGALIZATE ÎNTRE HOMOSEXUALI!"

Concluzia facilă a tuturor legată de derapajul verbal intenționat al CTP-ului împotriva Patriarhului Daniel, a fost cea conform căreia omul e evident "lovit la căpățână", și are nevoie de cămașă de forță, ca însemn explicativ al declamațiilor sale ultramediatizate. Desigur că și-asta-i drept, numai că apare evident că rătăcitului CTP i s-a impus un asemenea mesaj anti BOR, dar de susținere indirectă a alternativei politice #FărăDumnezeu. Această alternativă e azi în România USR-PLUS-ul, singurul vehicul electoral cu șanse de peste 10% ce le-a rămas REZERVIȘTILOR STATULUI PARALEL, evident înrolați pe bani buni(!) în "ARMATA INTERNAȚIONALĂ" ANTI CREȘTINISM!

Conform unui plan bine pus la punct, ieri prin toată țara, consilierii USR-PLUS ce-au depus jurămîntul, au făcut asta în mod ostentativ, REFUZÂND ÎN MOD EXPLICIT SĂ JURE PE BIBLIE. Pluseriștii au dat astfel semnalul că au înțeles chemarea anti creștină propagată prin vocile de tipul CTP, chemare explicitată și prin alte editoriale apărute în ultimele 2 zile. Le-am studiat aproape pe toate și vă pot asigura că acestea aparțin unor jurnaliști din #EchipajulSOROS din presa românească, ziariști înrolați de către STATUL PARALEL în ultimii 15 ani și coordonați direct de către dealde COLDEA-KOVESI, oameni ce deservesc clar interesele ANTIROMÂNEȘTI în viața publică.

Este asta o strategie de campanie? Clar că da, numai că este una disperată reieșită din cele 2 neajunsuri pe care USR-PLUS le are în acest moment:

Primul este tocirea mesajului lor electoral dublat de lipsa de organizare internă, relevate prin scorul mic de la locale, război la finalul căruia au apărut în plus public și ca fiind “ursul păcălit de vulpe", prin pierderea evidentă a lui Nicușor Dan în favoarea cuplului Iohannis-LuCOVID.

Al doilea ar fi diminuarea drastică a numărului celor din diaspora ce vor mai vota USR-PLUS, măsurile de lockdown din Europa generând în mod sigur o participare nesemnificativă la vot pentru diasporeni.

Această ofensivă electorală anti creștinism se va finaliza la vot, iar acel moment va fi unul al adevărului, prin care vom percepe, în mod util și necesar, cât de mare este armata românilor ce vor o tutelă de tip internațional, și să fie reprezentați de către politicieni #FărăDumnezeu. Iar pentru "divele media" de tip CTP, va fi o oportunitate să-și măsoare influența reală, influență pe care cei ca el o cred atât de mare, încât se-nchină zilnic în gînd la propria icoană, oameni despre care eu sunt convins că-și încep și-și termină ziua pupându-se ritualic în oglindă ...”, scrie Cozmin Gușă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.