Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Guşă dă de pământ cu PSD şi cu Liviu Dragnea: 'Fiţe de amant înşelat'

liviu dragnea

Analistul politic, Cozmin Guşă face o radiografie extrem de dură pentru PSD şi îi face praf practic pe social-democraţi.

După părerea sa, PSD va sta foarte bine, din punct de vedere al scorului. Statistic, partidul va trece foarte bine de alegerile locale. Cozmin Gușă susține că PSD este campionul național al României politice, dar că are lidershipul total alterat. ”Dacă pe hârtie PSD va ieși bine, în esență PSD, după aceste alegeri, în debutul cărora l-au adus de mânuță și pe Victor Ponta, pe Victor Ponta și ai săi, va însemna foarte mult pentru sistemul administrativ al României. În condițiile în care fițele de «amant înșelat» ale lui Liviu Dragnea, care a luat 2 ani cu suspendare, în ciuda evidentelor că ar fi trebuit să plece de urgență, aceste fițe marcheaza PSD, care va fi tocat”, a declarat Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

Citeşte şi: Victor Ponta îl ameninţă pe Liviu Dragnea: Ce i-a transmis fostul premier şefului PSD

Consultantul politic a mărturisit că principalul nostru partener pe plan extern - SUA - va fi interesat să ne stabilizăm. Or PSD nu mai este un partid compatibil astăzi cu structura de tip euroatlantic. Iar statutul nostru de dublă frontieră - al NATO și al UE - presupune să avem legiuitori compatibili. ”Dragnea se gândește că plătește cu o condamnare, el a făcut o «chestie» pentru partid, dar lipsa sa de înțelepciune l-a făcut să primeze în cazul deciziei sale mai mult instinctul de conservare decât instinctul de om politic major (...) Dragnea a pus partidul într-o postură în care nu mai este frecventabil. Un partid condus de condamnați sau suspecți nu este compatibil pentru un sistem”, a adăugat Gușă.

Cozmin Gușă susține că societatea civilă se declasifică, la momentul prezent ea aflându-se la acelați nivel cu clasa politică. După opinia sa, această societate civilă subzistă cu multă greutate pe baza unor idei și principii alterate. ”Societatea nu are atribute presupuse la început, de aceea este deasupra societății politice”.

CIteşte şi: Scandal imens după şocul de pe stadionul Dinamo: Se cer dosare penale

”PSD va da foarte bine în poză, apropo de scor, dar cu cât scorul va fi mai mare, cu atât România va cădea mai mult, pentru că PSD va fi cu Dragnea, cu Ponta, cu Neacșu. Sunt cetățeni care nu pot negocia viitorul României, pentru a legifera. Victor Ponta nu are calitatea să vină în Parlament pentru a legifera. Și nu putem să acceptam în calitate de dublă frontieră să avem legiuitori asupra cărora planează atâtea semne de întrebare”, a completat consultantul politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.