Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă îi servește lui Sebastian Ghiță, pe TAVĂ, strategia câștigătoare - Cum poate obține 15% la europarlamentare

cozmin gusa

Un lider extemist care să atragă votanții care ar fi optat pentru Corneliu Vadim Tudor sau Dan Diaconescu, în asta se poate erija omul de afaceri Sebastian Ghiță dacă dorește să obțină un scor de 15% la alegerile europarlamentare unde candidează din partea PRU - asta susține analistul politic Cozmin Gușă.

Citește și: BUBUIE scandalul în PRU - Fiica lui Vadim Tudor iese la atac după anunțul lui Sebastian Ghiță privind candidatura la europarlamentare

E o declarațe greșită, așa ceva nu se face. Cunoscându-l de la distanță sau aproape, analiza, asta trebuie să facem acum, analiza e că a făcut declarația în mod intenționat, de cand și-a luat noua haină pe el, de candidat la europarlamentare, din partea Partidului România Unită. Bazându-se pe faptul că aceste amenințări cu violența, chiar dacă vor fi taxate de o mare parte din electorat, va avea relevanță pentru categoria de electorat care nu e reprezentată. Nu mai avem nici PRM, nici PUNR, nici Diaconescu, e un rezervor mare de voturi în zona electoratului care primește asemenea declarații, își varsă năduful prin vocea unui lider extremist, susține Cozmin Gușă conform Realitatea TV.

"Să vedem cum va rezista la retorica pe care a ridicat-o și care vor fi argumentele lui în continuare. Pentru o mare parte din electorat, e inacceptabil. În condițiile luptei există o parte din electorat care îngurgitează mesaje de forță, violență, care sugereaza autoritate. Într-un stat în care autoritatea pare că nu mai există, Sebastian Ghiță încearcă să atragă atenția cu acest gen de declarații", mai informează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.