Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă: Vestitorii pandemiei devin lăutarii vaccinării. Vor căpătat statutul de curve și gravide

Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă consideră că oamenii care au anunțat pandemia de Covid-19 s-au transformat, astăzi, în ”lăutarii vaccinării”. Gușă susține că aceștia nu vor avea o viață ușoară și în final vor fi discreditați în fața populației.

Citește și: OFICIAL - Lista bolilor care sunt PRIORITATE ZERO la vaccinarea anti-Covid-19

"VESTITORII" PANDEMIEI DIN PRIMĂVARA 2020 DEVIN "LĂUTARII" VACCINĂRII ÎN 2021.

IRESPONSABILITATEA FACE VICTIME, IAR PRIMELE VOR FI CHIAR EI: VOR CĂPĂTA STATUTUL DE "CURVE", ȘI GRAVIDE ÎN FINAL ...

Înainte să mă decid despre ce scriu azi, m-am blocat câteva minute în 2 știri ale zilei de ieri, despre criza COVID: cea în care Victor Rebengiuc comenta fără compasiune, dar cu năduf necolegial, controversele morții săracului Bogdan Stanoevici (Brrrrr!); cealaltă este despre confratele Radu Tudor, ce i-a redescoperit arhiepiscopului Teodosie relaționarea puturoasă cu alde Mazăre, pedepsindu-l astfel pentru faptul că acest curajos ierarh ortodox a ales să mai cugete dacă să se vaccineze sau nu. Am redobândit o dispoziție tonică însă, urmărindu-l pe Călin Georgescu, alias #PremierulNostru, cum înoată într-un lac din Austria, la -6 grade Celsius, forțând astfel un îndemn către o GÂNDIRE RADICALĂ, DAR CLARĂ.

În primăvara lui 2020, după ce a fost declarată pandemia COVID, aproape nimeni n-a mai chestionat și analizat nici originea virusului, nici motivația celor ce-au provocat îmbolnăvirea în masă și nici consecințele majore pentru viețile noastre. Și-așa am dus-o un an întreg, cei care au îndrăznit să gândească și să cârtească fiind rapid izolați mediatic sau pedepsiți prin oprobiul afișat al "deștepților de serviciu", așa-zișii "VESTITORI" AI PANDEMIEI. Această operațiune românească rușinoasă, parte din cea orchestrată și concertată internațional, a decurs atât de bine, strict din motivul că a fost finanțată cu bani mulți. Banii au fost oferiți mass-mediei, colectați din taxele noastre, cu scopul declarat ca să se discute despre pandemie doar în baza punctajului oferit de către Guvern. Iar VESTITORII s-au conformat, au prestat și s-au îndestulat financiar. Au făcut-o fără rușine și fără remușcări, chiar ca niște animale sălbatice și lacome ce nu-și pun deloc problema responsabilității, ci doar a umplerii propriului burdihan. Mărturisesc că după această experiență grețoasă din 2020, evit pe cât pot să mai interacționez cu mulți dintre VESTITORI, fie ei patroni de presă, jurnaliști sau vedete publice (mulți dintre ei mi-au mărturisit, din dorința de a se scuza, nevoile urgente care i-au determinat să accepte această partidă de "sex pe bani" cu Guvernul, neprotejat și-n văzul lumii; n-avea sens oricum mărturisirea, rezultatul final este că s-au căptușit cu STATUTUL DE “CURVE”, și GRAVIDE ÎN FINAL!).

În aceste zile se duc negocieri subterane pentru finanțarea PR-ului PUBLIC AL VACCINĂRII, se aleg trusturile de presă și vedetele publice ce vor deveni "LĂUTARII" ce vor acompania campania de vaccinare. Candidații vor trebui să accepte că n-au ce comenta despre posibilele probleme ale vaccinurilor sau să mediatizeze efectele nocive ale procedurii. În cel mai bun caz, jurnaliștilor mai importanți ce nu vor accepta mascarada cu efecte grave, li se va permite să ... tacă despre subiect. Lăutar e un termen simpatic mie, dar l-am folosit în acest caz doar pentru ca să sugerez că implică lipsa de instruire superioară, ce poate "naște monștri" prin prestația respectivilor, atunci când se bagă unde "nu le fierbe oala". Eu nu sunt medic sau specialist în vaccinuri, dar pricep bine mecanismele chimico-fiziologice, datorită pregătirii mele de fizician. Dar, mai presus de asta, am discutat mult anul trecut cu victime ale vaccinărilor (nenorociți pe viață!), am studiat mecanismele prin care companiile din BIG PHARMA își impun voința indiferent de consecințe, în fine, am priceput felul în care personaje ca și Bill GATES operează pe această piață uriașă, ce generează profituri pe măsură, dar mai nou și instrumente de luptă geopolitică dură.

În urma acestor experiențe am înțeles că trebuie să fim circumspecți, să chestionăm și să dezbatem mult fiecare dintre noi până luăm decizia vaccinării anti-COVID. E important că acest vaccin a fost creat pe repede-nainte, e vital să știm dacă operează asupra unui virus creat artificial (nu știm încă!), e necesar să analizăm atent consecințele nocive apărute deja asupra unor "pionieri", plus multe alte elemente de responsabilitate. Orice altceva, dar mai ales "HEI-RUPISMUL" grețos ce se va implementa în zilele următoare, după TOCMIREA LĂUTARILOR, chiar DĂUNEAZĂ GRAV SĂNĂTĂȚII, mai ales a celei mentale.

Și pentru ca să nu începeți ziua atât de negativ încărcați, vă invit să vizionați filmulețul unde Călin Georgescu își dă mesajele, înotând în apele unui lac din Austria:

https://flux24.ro/video-calin-georgescu-premierul-propus.../”, scrie Cozmin Gușă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.