Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crăcea exclus de MP, reprimit de Băsescu

cracea

Marius Crăcea a fost reprimit în Mișcarea Populară, după ce recent a fost exclus din partid pentru îndrăzneala de a anunța, în cadrul unei conferințe de presă, că...își caută iubită. Anunțul a făcut vâlvă în presă, după care politicianul a fost exclus din partid la Consiliul Național, de pe 16 ianuarie.

Președintele organizației județene a Mișcării Populare Giurgiu, Ionel Dinu, a declarat joi, 21 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă că a primit sms de la Traian Băsescu în care i s-a transmis ca Marius Crăcea să își continuie activitatea.

”Nu a hărțuit pe nimeni, nu a violat pe nimeni și nu este un psihopat, este un om normal care merge pe stradă drept, cu studii, cu licența și trei masterate. Eu nu am știut ce va spune, dar știam că va veni cu un lucru care va zgudui România. Cum credeați că pot să îl scot din mana șacalilor când în presă au început să muște din el!? Eu ce trebuia să fac? Era normal și firesc să îi dau excluderea din partid. Când l-am exclus din partid presa și l-a asumat, a devenit victimă și a început să îl laude. Acum el a fost repus în toate funcțiile avute, Traian Băsescu mi-a trimis sms: ”Marius Crăcea să își continue activitatea la Giurgiu”, a declarat Ionel Dinu.

În sală era prezent și Crăcea, dar a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor. Pe de altă parte, președintele organizației județene MP Giurgiu, Ionel Dinu, a  spus că ia în calcul și candidatura lui Marius Crăcea la primărie.

”În urma întâlnirii la nivel central în cadrul Mișcării Populare de sâmbătă, 16 ianuarie, eu am fost validat de către partid să fiu candidatul Mișcării Populare la Primăria municipiului Giurgiu, dar iau foarte mult în calcul și candidatura domnului Crăcea, eu o să ma retrag și o să candideze el pentru că evenimentul Marius Crăcea a fost un eveniment major, a stârnit ambiții și invidii din partea adversarilor politici, a creat cea mai mare vibrație naționala în partidul Mișcarea Populară după preluarea partidului de către Traian Băsescu în funcție de președinte. Nu spun că a creat o vibrație mai mult decât aceea, dar este a doua vibrație pe care a creat-o în partid. Chiar și babele surde au ajuns să afle de Mișcarea Populară”, a declarat Ionel Dinu.

Citește și Un tip de la MP donează partidului o căruță de bani și e dat afară

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.