Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Crăciunul' la DNA: Surprize importante pregătite de procurorii anticorupţie până la finalul anului (surse)

DNA

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de Crăciun, procurorii anticorupţie au alte preocupări, nu cadourile şi prijiturile. Cine crede că activitatea DNA pe acest an s-a încheiat se înşală. În ciuda sărbătorilor, în următoarele două săptămâni mai urmează veşti importante din sediul de pe "Ştirbei Vodă", potrivit unor surse judiciare.

La capitolul noutăţi, în zilele următoare ar putea deveni public un dosar nou cu un personaj foarte important. Dacă PSD şi ALDE pregătesc schimbarea Codului de Procedură Penală în sensul interzicerii comunicării de informaţii despre anchetele penale, DNA merge înainte şi urmează să ne ofere detalii spectaculoase din cea mai nouă anchetă a procurorilor.

Vezi şi: ATENŢIE! Indicaţiile specialiştilor: Cum să NU dai bolile mai departe în sezonul rece

În privinţa "subiectului fierbinte" al acestei perioada, Dosarul "Tel Drum", procurorii ar putea să trimită în instanţa o parte a acestuia, anunţată zilele trecute printr-un comunicat. Ancheta legată de persoana lui Liviu Dragnea mai durează, potrivit surselor judiciare.

Acestea nu sunt singurele dosare la care procurorii anticorupţie lucrează cu spor în această perioadă. Nu este exclus să aflăm lucruri noi, până la sfârşitul anului, despre unul dintre dosarelele Elenei Udrea, dar şi despre dosarul morţii poliţistului Gigină, unde se aşteaptă o desecretizare. Mişcări importante au loc în această perioadă şi în mega-dosarul fraudei de la CNAS, unul dintre cele mai complexe dosare din istoria DNA, cu un prejudiciu imens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.