Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Craiova SummerFest: Spectacolele de week-end continuă în centrul oraşului

wikimedia.org
craiova centrul vechi

Spectacolele de week-end care se desfăşoară pe toată perioada verii sub denumirea Craiova SummerFest continuă în perioada 29-31 iulie cu o serie de evenimente artistice în Centrul Vechi, precum şi în alte locaţii din municipiu.

Potrivit Primăriei Craiova, evenimentele din centrul oraşului vor debuta vineri, 29 iulie, la ora 19,00, cu spectacolul "Experimentele profesorului distrat" susţinut de Teatrul pentru Copii şi Tineret Colibri iar copiii de la Palatul Copiilor vor susţine două spectacole, de muzică populară şi uşoară.

Sâmbătă, 30 iulie, tot de la ora 19,00, în Piaţa Fraţii Buzeşti va avea loc un Flash Mob - "ECO YOUTH FLASH MOB", organizat de ANDCTR Craiova. Seara va continua cu un concert al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Oltenia, Tango simfonic, împreună cu Analia Selis (voce) şi Mariano Castro (pian). Evenimentele de sâmbătă seara se vor încheia cu un concert susţinut de Edward Sanda, potrivit Agerpres.ro.

Duminică, 31 iulie, pe scena din Piaţa Fraţii Buzeşti vor urca trupele 7 Tears Ago, One şi McDorin Band, precum şi artiştii hip-hop Ionuţ Gaşpar şi Bibenţiu.

Casa de Cultură "Traian Demetrescu" va organiza, în acest week-end, două recitaluri de muzică şi poezie, sâmbătă şi duminică, în Grădina Botanică, de la ora 20,00.

De vineri până duminică, pe toată perioada verii, sub denumirea Craiova SummerFest, se vor desfăşura în Centrul Vechi din oraş spectacole organizate cu sprijinul instituţiilor de cultură din subordinea Primăriei Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.