Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crima de pe autostrada A1! Afaceristul turc care a ucis-o și tranșat-o pe Mirela a făcut o criză la expertiza psihiatrică. Ce vrea să facă avocatul apărării

Radu Pop
facebook
mirela bitfoi femeia ucisa de turc

Crima de pe autostrada A1! Afaceristul turc care a ucis-o și tranșat-o pe Mirela a făcut o criză la expertiza psihiatrică. Ce vrea să facă avocatul apărării

Apar noi detalii incendiare în cazul femeii găsite moarte lângă autostrada A1. Turcul acuzat de crimă a început să plângă și să urle în momentul expertizei psihiatrice, iar traducătorul și legiștii nu au mai putut comunica cu el.

Avocatul turcului susțin că acesta ar suferi de afecțiuni grave precum epilepsie și schizofrenie. Anchetatorii vor să vadă dacă acesta a avut discernământ în momentul crimei. Rezultatele vor veni zilele următoare.

Conform unor surse judiciare citate de realitatea Plus, inculpatul a avut o criză în momentul în care a fost dus la medicina legală. A început să plângă și să urle, iar timp de 15 minute traducătorul și medicii n-au putut comunica cu el.

Afaceristul este în arest preventiv

Astfel de momente a mai avut și în arestul din Târgoviște. Urmează de asemenea să fie făcute și percheziții informatice.

Pe de altă parte, dezvăluiri cutremurătoare apar în timpul anchetei, aruncând o lumină crudă asupra evenimentelor din ziua crimei. Se pare că între turc și Mirela exista o relație de câțiva ani, iar aceasta din urmă era dependentă financiar de el.

Bărbatul este acum în arest preventiv pentru omor și ar putea să petreacă 20 de ani după gratii, dacă va fi găsit vinovat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.