Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Crima din Orient Express', pentru al treilea weekend pe primul loc în box office-ul românesc

film

Lungmetrajul „Crima din Orient Express/ Murder on the Orient Express", regizat de Kenneth Branagh, s-a menţinut, după al treilea weekend de la premiera românească, pe primul loc în box office.

Citeşte şi : Apple face tranzacţia anului! Gigantul plăteşte SUTE de MILIOANE de dolari pe o aplicaţie celebră

Filmul inspirat de romanul omonim al Agathei Cristie, cu Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Judi Dench, Penélope Cruz, Kenneth Branagh şi Willem Dafoe în distribuţie, a generat încasări de 436.812 de lei şi a fost vizionat de 21.948 de spectatori, potrivit Cinemagia.

Şi comedia „Mame bune şi nebune 2/ A Bad Moms Christmas”, cu Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn şi Cheryl Hines, ocupă acelaşi loc ca săptămâna trecută. Filmul a fost vizionat, în al treilea weekend de la lansare, de 18.335 de spectatori şi a generat încasări de 370.061 de lei.

Producţia românească „Ghinionistul”, regizată de Iura Luncaşu, cu Vlad Logigan şi Gheorghe Visu în distribuţie, a debutat pe poziţia a treia a clasamentului românesc, după ce a încasat 305.090 de lei şi a fost vizionată de 15.297 de spectatori.

„Liga dreptăţii/ Justice League” a coborât un loc, până pe patru, după al patrulea weekend de la premieră, când a încasat 278.414 de lei şi a fost vizionat de 11.676 de spectatori. La fel şi filmul de animaţie „Coco” - care a coborât până pe cinci, după al treilea weekend de la lansare. Lungmetrajul a generat încasări de 256.222 de lei.

Animaţia „Paddington 2”, de Paul King, se află pe locul al şaselea, după ce a debutat weekendul trecut pe poziţia a cincea. Producţia a generat încasări de 218.532 de lei, după ce a fost vizionată de 12.080 de spectatori.

Comedia franceză „Te-nsori cu mine, bro'?/ Épouse-moi mon pote”, cu Tarek Boudali, care semnează şi regia, Philippe Lacheau şi Charlotte Gabris în distribuţie, a debutat pe locul al şaptelea în box office-ul românesc de weekend, după ce a încasat 153.292 de lei şi a fost vizionată de 7.702 de spectatori.

Comedia „Tata în război cu... tata 2/ Daddy's Home 2", cu Mark Wahlberg, Mel Gibson, Will Ferrell şi John Lithgow în distribuţie, ocupă locul al optulea în top, după cinci săptămâni de la premieră. Filmul a generat încasări de 146.891 de lei şi a fost vizionat de 7.167 de spectatori.

„Thor: Ragnarok”, cu Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Mark Ruffalo şi Anthony Hopkins, a coborât, după al şaptelea weekend de la premieră, două poziţii, până pe nouă, după ce a încasat 91.202 lei.

În top 10 s-a menţinut şi animaţia „Bigfoot Junior/ The Son of Bigfoot”, care a fost vizionată - în al şaselea weekend de la premieră - de 2.698 de spectatori şi a generat încasări de 51.758 de lei.

Citeşte şi: Ciutacu, reacţie DURĂ după clasarea dosarului lui Ghiţă: 'Ne-or fi încetat, cu ocazia asta festivă, mandatele de ascultare...?' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.