Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CRIMĂ ȘOCANTĂ lângă București - I-a crăpat capul cu piatra unui șofer de microbuz, în plină stradă: Judecătorii l-au arestat

Un bărbat, din orașul Bolintin Vale, este cercetat de polițiști sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, fiind bănuit că agresat un bărbat din București, care ulterior a decedat.

La data de 9 ianuarie a.c., ora 20.32, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale au fost sesizați prin 112 de un bărbat cu privire la faptul că fratele său are un conflict cu mai multe persoane pe o stradă din orașul Bolintin Vale și a fost agresat.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale unde a fost identificat un bărbat, din municipiul București, care prezenta urme de agresiune și care a fost transportat ulterior la o unitate sanitară din București pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații.

În urma activităților desfășurate de polițiști a fost identificat un tânăr din orașul Bolintin Vale, care la data de 09.01.2022, în jurul orei 20.30, în timp ce se afla pe bulevardul Republicii din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, a avut un conflict spontan cu șoferul unui microbuz care se deplasa în zonă, pe care l-a lovit cu o piatră în zona capului, ulterior acesta prăbușindu-se pe sol.

În cauză este întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, în care cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Tânărul a fost inițial reținut pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu, iar pe 11 ianuarie a fost arestat preventiv.

Având în vedere că persoana vătămată a decedat, urmează a se analiza oprtunitatea schimbării încadrării juridice, în funcție de rezultatele necropsiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.