Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Criminalul cu ciocan' a fost arestat pentru 30 de zile

criminal arges bascov ucis familia

Viorel Stan, bărbatul de 52 de ani sin Argeș, care și a ucis părinții, fratele, sora și nepoata de doar 5 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Anchetatorii au făcut ore în șir cercetări la fața locului pentru a aduna probe despre cimele comise de individul bolnav psihic. acesta a lăsat un mesaj pe o coală de hârtie în care spunea că va ucide toată familia și se va sinucide.

Bărbatul suspectat de cele 5 crime din Bascov a fost reţinut marți, iar miercuri a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

Acesta a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

„În cursul nopţii de 09/10 august 2022, în urma desfăşurării cercetării la faţa locului, audierii mai multor martori, precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta omor calificat, împrejurările reţinute fiind: cu premeditare, asupra a două sau mai multor persoane, prin cruzimi), persoană care a dobândit succesiv calitatea de suspect, apoi inculpat în cauză, s-a dispus de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş reţinerea preventivă a acesteia pentru durata de 24 de ore", anunţa miercuri Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Arma crimei a fost un obiect dur, un ciocan sau o piatră. „Toate victimele poartă semnele unor agresiuni destul de intense”, spunea Laurenţiu Palaghiea, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Descoperirea a fost făcută marți după-amiază, de către un bărbat şi-a găsit toată familia măcelărită. Este vorba despre o fetiță de 5 ani, mama ei, bunicii și un unchi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.