Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criminalul din Berceni, Marcel Șerbuc, și-a recunoscut fapta / Avocatul Adrian Cuculis este de altă părere: 'Minte'

marcel serbuc

Marcel Șerbuc, bărbatul care a ucis-o pe fetița de 11 ani și a ascuns cadavrul în canapea, apoi a fugit din țară, a recunoscut crima și a povestit ziua fatidică. Avocatul Adrian Cuculis este de părere că Șerbuc minte și încearcă să scape cu pedeapsă redusă, de lovituri cauzatoare de moarte.

Marcel Șerbuc a recunoscut crima, joi, când a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

„A detaliat că fata (Ana Maria) l-a lovit, iar acesta a ripostat, a lovit-o peste față, apoi s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă. Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze (...), iar el s-a „speriat”, a luat un șiret și a stragulat-o. A curățat casa, apoi a pus cadavrul în saci și l-a pus sub pat”, povestește avocatul Adrian Cuculis.

Potrivit avocatului, Șerbuc a mai spus că după comiterea faptei, el a luat bijuteriile fetei și le-a amanetat.

„În opinia mea, Marcel Șerbuc minte și încearcă să scape cu lovituri cauzatoare de moarte, și nu omor. Audierea este în desfășurare”, mai spune Cuculis.

O escortă din cadrul Poliției Române l-a preluat, marți, din Olanda, pe Marcel Șerbuc, în vârstă de 37 de ani, din județul Suceava, care era urmărit internațional, după ce a fost arestat preventiv pentru omor.

Tribunalul Amsterdam, în baza unui mandat european de arestare, a dispus, în 16 august, predarea inculpatului Șerbuc Ilie Marcel, acuzat de uciderea unei minore de 12 ani, autorităților competente din România. Decizia instanței din Olanda este definitivă.

Trupul unei fete de 12 ani a fost găsit, în luna iunie, într-un sac, ascuns în lada unei canapele într-un apartament din Berceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.