Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu, citat la DNA

crin antonescu

Fostul președinte PNL, Crin Antonescu, a sosit vineri la sediul DNA Ploiești. Acesta este citat în calitate de martor, într-un dosar apărut din denunțurile fostei nore a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre.

„În calitate de martor. Nu cunosc exact în ce dosar, presupun că este vorba despre denunțurile mincinoase despre care atât ați discutat la adresa mea,” a declarat Antonescu, la sosirea la sediul DNA.

Potrivit unor surse judiciare, preluate de Agerpres, Crin Antonescu a fost citat într-un dosar privind un apartament pe care l-ar fi cumpărat la un preț subevaluat, de la fiul lui Virgil Măgureanu.

Astfel, fosta noră a lui Măgureanu ar fi depus un denunț la DNA, declarând că Antonescu a cumpărat un apartament de lux la  jumătate de preț față de valoarea reală, diferența fiind achitată de firma Romprest, care a cumpărat un apartament în același bloc, la un preț supraevaluat.

În schimbul acestui favor, Crin Antonescu ar fi urmat să se asigure că Primăria Sectorului 1, condusă la acea dată de Andrei Chiliman, va prelungi contractele cu firma Romprest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.