Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu: 'Munteanu e interesant'

antonescu

Fostul președinte PNL Crin Antonescu a declarat, marți, că Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, este "interesant", că agitația care s-a creat în jurul său "este un semn bun" pentru el și s-a declarat deranjat de faptul că Munteanu nu este întrebat de proiectul pe care îl oferă Bucureștiului.

"Am neplacerea sa vad ca nu sta nimeni sa asculte, nu vine nimeni sa-l intrebe despre ce este esential totusi, programul, proiectul pe care domnia sa il ofera Bucurestiului si sunt discutii istorice sau pseudo-istorice despre chestiuni de acum 20, 25 de ani. Cred ca este important de cunoscut proiectul acestui om care, place sau nu place unora, este unul dintre personajele importante ale Romaniei post-comuniste. L-am intalnit o singura data pe dl Muntenu, acum 15 ani, pentru mine figura sa e legata de un timp si de un loc care sunt si pentru mine esentiale, vitale, Piata Universitatii 1990, deci incerc o emotie pozitiva", a declarat Crin Antonescu.

"Esential pentru a-l vota sau a nu-l vota, a-l sustine sau a avea incredere intr-un proiect politic Marian Munteanu este proiectul pe care acum îl produce", a adăugat acesta.

"PNL are un candidat despre care oricine poate sa spuna orice numai ca nu este interesant. Iar faptul ca aceasta agitatie, cu accente isterice, generate in jurul persoanei lui Munteanu tine agenda, cred ca este un semn bun pentru aceasta candidatura", a mai spus Antonescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.