Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu intervine în scandalul cu Marian Munteanu: 'Ar fi o catastrofă'

Romanian interim president Crin Antonescu delivering his first public speech

Fostul şef al liberalilor, Crin Antonescu intervine în scandalul momentului. PNL a anunţat că-l va susţine pe Marian Munteanu în cursa pentru Primăria Capitalei, fapt ce a stârnit un val imens de contestaţii la adresa fostului lider al studenţilor din Piaţa Universităţii.

Crin Antonescu spune că o eventuală retragere de către PNL a lui Marian Munteanu ar fi o imensă eroare. "Sper ca aceste zvonuri sunt rauvoitoare, raspandite de adversarii politici. Nu pot sa-mi imaginez atata frivolitate la varful PNL ca si acest al treilea candidat, asumat prin vot, printr-o decizie politica - buna sau rea -, de tot partidul, sa fie acum schimbat.

Citeşte şi: DNA lovește din nou: Pe cine au reținut procurorii

Intai de toate, cand faci o asemenea propunere provocatoare, trebuie sa iti faci analizele foarte bine inainte, nu dupa. In al doilea rand, dupa ce scandalul a izbucnit, am vazut pozitiile publice ale copresedintilor PNL, in care isi aparau optiunea, mi-e greu sa cred ca s-au razgandit intr-o zi. Fara a fi un sustinator in alb al candidaturii lui Munteanu, cred ca retragerea si acestui candidat este spre catastrofala. Ar avaria grav imaginea de partid serios pe care, totusi, PNL trebuie sa o pastreze", a spus Antonescu la Realitatea TV.

Crin Antonescu a precizat ca Marian Munteanu s-ar putea dovedi un plus sau un minus pentru partid "in functie de ideile pentru Bucuresti pe care le promoveaza in fata alegatorilor". Fostul sef al liberalilor a subliniat ca Munteanu ar trebui judecat doar dupa solutiile pe care le propune pentru Capitala, nu pe baza unor afirmatii facute in trecut.

Citește și: Lista locurilor de muncă vacante în instituțiile publice din municipiul București

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.