Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu intervine în scandalul momentului: Ce spune despre debarcarea lui Tăriceanu

antonescu gorghiu rtv

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu intervine în scandalul momentului. Șefii liberali au anunțat că vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a-l da jos pe Călin Popescu Tăriceanu de la șefia Senatului. De ce vor liberalii să-l decapiteze pe Tăriceanu? Creșterea acestuia în sondaje este principalul motiv.

"Nu știu dacă acest demers va reuși. Nu văd acest demers ca ceva ieșit din comun sau un complot. E un gest politic firesc. Indiferent de cum apreciem prestația domnului Tăriceanu, ne aducem aminte cum a devenit Tăriceanu președintele Senatului. A fost pus acolo de PSD-ul lui Victor Ponta. E normal ca PNL să atace această poziție. Demersul e aproape automat. Această creștere a lui Tăriceanu este din cauza faptului că este președinte al Senatului", a spus fostul lider liberal", a spus Antonescu la RTV.

Citește și: Lovitură uriaşă pentru cabliştii şi giganţii din telefonia mobilă: Poți renunța mai ușor la contract

Antonescu i-a luat partea lui Dacian Cioloș în scandalul continuu cu Tăriceanu, dar a contrazis-o și pe Alina Gorghiu, cea care spunea că liderul ALDE este un dușman al justiției. "Premierului Cioloș nu i se poate reproșa că nu a avut relații corecte cu Parlamentul. S-a prezentat mereu când a fost chemat. PNL indiferent de perioada prin care trece nu poate fi așezat în termenii de a fi preluat de cineva. Dacă domnul Ciolo ar vrea să intre în politică, foarte bine.

Nu am încredere în seriozitatea politică a domnului Tăriceanu. Am fost, însă de acord cu o parte dintre declarațiile președintelui Senatului. Nu cred că trebuie să îl inventăm pe Tăriceanu ca un dușman al justiției", a mai spus Antonescu.

Citeşte şi: SURSE DNA folosește, AUTORIZAT, un mare milionar ca să culeagă informații: Vezi cine e

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.