Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu revine cu un discurs savuros: Săracul Liviu Dragnea! Chiar nu-și merită soarta/ Video

Youtube
Crin Antonescu

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a participat la emisiunea ”Marius Tucă Show”, de la Gândul. El și-a amintit un dialog cu Liviu Dragnea, înainte de rupere USL, atunci când secretarul general al PSD pe vremea aceea, Liviu Dragnea, i-a spus ”Crin vei ajunge pieton”.

”Am avut o dispută politică cu săracul Liviu Dragnea. Da, chiar săracul! Este un om a cărui soartă nu doar că nu e meritată sau și dacă este meritată, nu așa.

Liviu Dragnea, cu oarecare dar profetic în 2014, mi-a spus: Crin vei ajunge pieton. Eu i-am spus că la următoarele alegeri va fi o confruntare între baroni și pietoni. Nu a fost chiar așa, dar a avut dreptate cu partea cu pietonul.”, a spus Crin Antonescu.

Crin Antonescu: Nu am condus România

Crin Antonescu susține că în ciuda funcțiilor importante pe care le-a deținut el nu a condus România, iar

Am avut posibilitatea de a desemna pe niște posturi foarte importante niște oameni, miniștri cu portofolii grele, dar nu am condus România.

Nu consider că au condus țara nici măcar oameni care au fost prim-miniștri. Spre exemplu, Călin Popescu Tăriceanu, care a avut un mandat bun, un mandat cu reușite, dar nici măcar el nu a condus România cu adevărat.

Președinții cu, direct sau indirect, serviciile secrete. Nu vreau să mă blazez în discursul acela în care unii spun că nu fac politică pentru că nu îi lasă serviciile. Voi sunteți prea slabi, prea lipsiți de importanță, nu pentru că nu vă lasă serviciile.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.