Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Borcea a primit o nouă lovitură după gratii: Ce i-au făcut iubitele

borcea

Cristi Borcea a primit o lovitură teribilă după gratii. Săptămâna trecută, nici macar una dintre femeile din viaţa lui nu a ajuns la vorbitor la ultima vizită permisa de lege, semn că toate sunt suparate pe el!

Cristi Borcea a avut parte de cea mai neplacuta surpriza din viata lui! In week-end-ul trecut, nimeni nu a venit sa il vada, lucru ce l-a afectat teribil pe afacerist, care a ramas cu buza umflata in sala vizitatorilor.

Vezi şi: Sute de milioane de euro pierduţi de ţara noastră: Anunţ îngrijorător al guvernului

Surse din preajma fostului boss de la Dinamo sustin pentru wowbiz.ro ca acesta se afla intr-o situatie disperata: a ajuns sa nu mai fie dorit de nici o femeie din viata lui pana cand nu isi va rezolva situatia amoroasa."Daca la inceputul anului, toate femeile se inghesuiau sa il viziteze, ei bine, in ultima vreme, situatia s-a schimbat radical. Valentina Pelinel nu a mai fost vazuta deloc pe la Jilava, iar Alina Vidican a ajuns pe la Penitenciarul Jilava doar ca sa il intrebe de divort. Mihaela Borcea, prima sotie, nu si-a facut nici macar ea aparitia la vorbitor, spre marea disperare a lui Borcea. S-a spalat, s-a imbracat frumos, si-a dat cu parfum si a venit optimist la intalnire. Cand a vazut ca nu este nimeni, s-a schimbat la fata si nu i-a venit sa creada, aproape ca i-au dat lacrimile", au spus persoane de la Jilava.

Vezi şi: PSD se pune bine cu patrioţii: Ce proiect de lege au iniţiat social-democraţii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.