Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Borcea încasează o nouă lovitură: Târât în justiţie de o...femeie

cristi borcea

Fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea încasează o nouă lovitură dură. Aflat în spatele gratiilor, milionarul e târât din nou în justiţie. De această dată este vorba despre o femeie care l-a executat silit. Societatea comercială care i-a adus lui Borcea profituri uriaşe este executată silit de o afaceristă din Constanţa, pentru că nu a achitat chiria unor hale situate în portul maritim.

Citește și: Acuzat că a adus-o pe Denisa Manelista în starea asta, impresarul cântăreței rupe tăcerea

Patroana societăţii creditoare a chemat în faţa instanţei compania familiei Borcea şi a obţinut, recent, executarea silită. "Admite cererea de încuviinţare a executării silite. (...) Noi, Preşedintele României, dăm împuternicire şi ordonăm executorilor judecătoreşti să pună în executare titlul executoriu (...). Ordonăm agenţilor forţei publice să sprijine îndeplinirea promptă şi efectivă a tuturor actelor de executare silită, iar procurorilor să stăruie pentru ducerea la îndeplinire a titlului executoriu, în condiţiile legii", au dispus magistraţii, conform spynews.ro.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

Surse din cadrul Administrației Penitenciarelor au dezvăluit că omul de afaceri i-a lăsat pe mulți cu gura căscată în perioada în care Comisia de munci a închisorii îl distribuise la „curățenie”. Borcea a muncit ca un om simplu, fără să strâmbe din nas. Acesta ar fi fost văzut în timp ce dădea cu mopul, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.