Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Danileț: Promit să nu mai public filmuleţe pe Tiktok dacă ajung judecător CCR

Facebook
Cristi Danileț

Judecătorul Cristi Dănileţ, susținut de USR și de Iniţiativa pentru Cultură Democratică Europeană (ICDE) pentru postul de judecător CCR, a declarat, joi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că funcția i se potrivește și promite să nu mai publice filmuleţe pe Tiktok dacă ajunge judecător constituțional.

”Este prima dată când societatea civilă avansează un nume, pentru mine este extrem de onorabil, este o demnitate la care am aspirat de ceva vreme, mi s-ar potrivi profilului. Sunt un luptător pentru independenţa justiţiei şi păstrarea valorilor democratice de mulţi ani”, a arătat Dănileţ.

Despre faptul că a fost suspendat din magistratură, el a  răspuns: ”Până când decizia e definitivă, mă bucur de prezumţia de nevinovăţie. Sunt convins 99 de procente că voi avea câştig de cauză la Înalta Curte. Dacă asta e problema, că Danileţ publică filmuleţe pe Tiktok, prin care arată că are viaţă privată şi face treabă acasă, promit ca judecător CCR că nu voi mai publica filmuleţe pe Tiktok”, a mai comentat el.

Pe 13 decembrie 2021, Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM a decis excluderea din magistratură a judecătorului Cristi Danileţ, de la Tribunalul Cluj, pentru manifestări pe care le-ar fi avut pe mai multe reţele de socializare. Danileţ susţine că excluderea sa din magistratură a fost decisă de CSM pentru două filmuleţe publicate pe Tik Tok, care nu au legătură cu Justiţia şi profesia de magistrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.