Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi propune soluții pentru rezolvarea crizei RADET

cristiBusoi

Prim-vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi, implicat în cursa internă a PNL pentru a fi desemnat drept candidatul liberalilor la Primăria Capitalei, a organizat joi o dezbatere pe una din temele la zi și de interes pentru cetățenii bucureșteni: Criza RADET.

Liderul liberal a transmis că este pregătit să vină cu soluții pentru rezolvarea celor mai spinoase probleme, iar Capitala are nevoie de un primar nou.

Cristian Bușoi este de părere că situația actuală a Capitalei și a RADET a fost și este cauzată de actuala administrație, de Sorin Oprescu și de fostul președinte Traian Băsescu.

Faptul că RADET are aceste datorii din pricina Primăriei sau are reţele din anii '60 reprezintă lucruri tolerate de primarul suspendat Sorin Oprescu, dar şi de alţi primari, printre care unul care nu înțelege că reprezintă trecutul de care România şi Bucureştiul trebuie să se desprindă, a declarat Cristian Bușoi.

Liderul liberal crede că prioritatea zero, în acest moment, e ca toți bucureștenii să aibă apă și căldură în lunile de iarnă care urmează.

Dezastrul RADET nu mai este o noutate pentru nimeni. Cauzele sunt cunoscute de toată lumea, așa că rolul nostru acum este să ne concentrăm pe soluții și să lăsăm pe mâna justiției pedepsirea vinovaților. Prioritatea numărul unu în acest moment este să ne asigurăm că, în această iarnă, nicio familie nu va rămâne fără căldură și apă caldă. Vorbim de peste 1.220.000 de locuitori! Am convingerea că putem găsi aceste soluții, dar este nevoie de o administrație implicată și responsabilă, care să cheltuie banii publici eficient și transparent, a mai adăugat prim-vicepreşedintele PNL.

Cristian Bușoi a mai spus că RADET are nevoie de investiţii masive pentru a nu mai face risipă de energie termică.

În contextul acestei dezbateri organizată de Cristi Bușoi, tot joi, 8 octombrie, Consiliul de Administrație al RADET a avizat favorabil documentele necesare transformării regiei autonome în societate comercială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.