Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Diaconescu, președintele PMP: Felicitări cu ocazia împlinirii a 103 ani de la primul pas spre idealul României Mari

PMP
Cristian Diaconescu

Politicianul Cristian Diaconescu, președintele  Partidului Mișcarea Populară, transmite un mesaj  cu ocazia împlinirii a 103 de la adoptarea Declarației de Unire a Basarabiei cu Regatul României, moment care a marcat primul pas spre idealul României Mari.

„Este și astăzi un moment la fel de important întrucât aspirațiile noastre de atunci și de acum au rămas aceleași. Nu am încetat să credem că românii merită să se bucure de libertate, prosperitate, respectarea drepturilor, adică de democrație.

Vezi și: Medicul Beatrice Mahler dă sfaturi românilor care se imunizează: 'Vaccinul nu trebuie administrat unei persoane care este într-un puseu acut de boală'

Ne-am asumat ca partid obiectivul pe care înaintașii nostri l-au făcut posibil prin decizia de la Chișinău din 27 martie 1918 și vom continua să sprijinim dorințele pe care românii de pe ambele maluri ale Prutului le au.

În numele PMP și al meu personal transmit felicitări cu ocazia aniversării a 103 ani de la Unirea Basarabiei cu România”, a transmis Cristian Diaconescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.