Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ghinea îi mulțumește lui Klaus Iohannis pentru susținerea în PNRR: 'Sunt oameni care și la ora asta lucrează'

cristian ghinea

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, îi mulțumește public lui Klaus Iohannis pentru cuvintele avute la adresa instituției pe care o conduce. Oficialul susține că presiunea pe PNRR este atât de mare pentru simplul motiv că atenția publică e îndreptată spre acest subiect. El menționează că și pentru alte proiecte sunt discuții și negocieri.

„Acest regulament a fost adoptat în primăvară, să nu uităm asta. Acest exemplu cu irigațiile nu înseamnă că cineva a greșit. Înseamnă că avem o dezbatere ca doi parteneri: unii consideră așa, unii consideră așa. Când vine vorba de analiză de politici publice nu e totul fix. La acest minister suntem oboșnuiți să negociem cu Comisia Europeană proiect cu proiect. Săptămâna asta am trimis proiecte, care nu au legătură cu PNRR... Înseamnă că este respins? Nu! Înseamnă că e analizat. Ceea ce repet: e un proces normal de negociere.

Doar că acum e o vizibilitate publică uriașă pe acest proiect, e o cantitate enormă de muncă... Și îi mulțumesc președintelui Iohannis că a subliniat contribuția echipei de la ministerul pe care-l conduc. Sunt oameni care și la ora asta lucrează, seara. E păcat să ne batem joc de munca acestor oamnei.

Alternativa ar fi fost să tai din pix.

Să nu vă închipuiți că România are teancuri de proiecte bune, care respectă standardele de mediu din UE, să fie și digital și verde. Dimpotrivă! Acest minister pe care îl conduc, cu toate ministerele implicate, are recuperat în câteva luni un deficit enorm de capacitate administrativă și de a scrie proiecte al acestei administrații. Este un exercițiu cu care nu erau obișnuite administrațiile din România și îl facem”, a spus Cristian Ghinea, la postul B1TV.

Citește și: Cristian Ghinea acuză interese ascunse în spatele PNRR: 'Vorbesc de rețele. Nu uitați că am tăiat accesul la butoane pentru Sebastian Ghiță' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.