Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, critici la adresa lui Tudorel Toader: Ce confuzie?Pentru mine e un ticălos prost acel invidid

cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu susține că ministrul Justiției nu a confundat procurorii care au semnat ordonanța de clasare în cazul lui Klaus Iohannis, ci a fost un motiv cautat pentru demararea procedurii de revocare.

„Tudorel Toader nu și-a întins nicio capcană. (..)Dl Tudorel Toader a avut acea ordonanță în fața ochilor, a citit-o, era în dosar. A văzut că scrie Cristian A. Lazăr, ce confuzie? Dar pentru că dl Toader nu a venit să facă o evaluare, a venit așa: eu trebuie sa-l dau pe ăsta afară, drept care trebuie să găsesc... câte? 20, că și la Kovesi au fost 20. Și începe să le caute: Aaa, asta e buna asta cu Cristian A. Lazăr. Și cum o dă? În seara respectivă, când pronunță fraza în legătură cu documentul, ce spune? O ordonanță, o clasare semnată de procurorul Lazăr, nu procurorul general, nu procurorul Augustin Lazăr, lucru pe care l-a făcut în mod deliberat. O șmecherie ordinară, o cârciocărie, făcută de acest domn care se pretinde profesor universitar, rector, în toate comitetele și comițiile. A dat-o în dungă, a creat după aceea... De ce credeți că a stat toate zilele astea? De ce nu a ieșit în seara respectivă să spună iată documentul,iată ce problemă avem cu candidatura? Manipulare ca în cazul Dragnea. Să intre în capul cetățenilor în aceste zile că procurorul Augustin Lazăr l-a „albit” pe Iohannis să poată candida la președinție și apoi Iohannis l-a numit procuror general. I-a pus hârtia acolo, știți cum sugerează Tudorel Toader? Că i-a pus hârtia cum se pune plicul cu șpaga, sub șervet sau sub un ziar. Dacă ar fi arătat acea hârtie, se vedea clar numele Cristian A. Lazăr și se ducea dracului toată manipularea”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Citeste si Cristian Tudor Popescu îl critică dur pe Augustin Lazăr: Ce bărbat este? Câtă demnitate are în el să spună că de vină e o grefieră?De vină sunteti dumneavoastră

„Pentru mine e un ticălos prost acel invidid. Asta e manevră? Mă gândesc, omul ăsta a judecat niște cauze, trece drept tehnocrat. Este mai jos decât mulți politicieni din România”, a mai spus jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.