Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu are o variantă inedită despre suspendările din PSD

CTP

PSD-ul este în turbulențe! Unele provocate de DNA, altele provocate chiar de către liderii social-democraților. Analistul Cristian Tudor Popescu e de părere că cele 3 auto-suspendări de azi au ca motiv o singură persoană și anume pe Marian Vanghelie. Victor Ponta a izbucnit și a vrut să-i dea o lecție primarului care l-a înjurat de mamă.

"Şedinţuca asta fulger pe care a convocat-o domnul Ponta la partid în această după- amiază nu ar fi avut loc dacă morţilor mamei domnului Ghiţă nu i-ar fi fost asociaţi şi morţii mamei domnului Ponta, în exprimarea domnului Vanghelie. De acolo pleacă totul. de la "cu Ghiţă şi cu Ponta al vostru". Victor Ponta a fost silit de această licenţă poetică a domnului Vanghelie să ia o măsură pentru că altfel i-ar fi scăzut autoritatea în partid.

Ce s-a întâmplat astăzi arată care e puterea reală în acest moment în raport cu baronii, în raport cu reţeaua de putere din partid a lui Victor Ponta. Pentru că ceilalţi doi au fost puşi în meniu, Şova şi Ghiţă, pentru a-l contrabalansa pe Vanghelie. Domnul Ponta avea o singură problemă: pe domnul Vanghelie. Ceilalţi l-au silit să îi pună pe listă pe Ghiţă şi Şova. Asta spune ceva despre ce s-ar putea întâmpla cu Victor Ponta dacă pierde prezidenţialele.

E vorba de atacul violent la autoritatea lui Ponta a primarului de la Sectorul 5. Domnul Hrebenciuc şi-a dat demisia pentru că nu mai are susţinerea nici a lui Victor Ponta şi nici a lui Liviu Dragnea. Se dorea ca domnul Hrebenciuc să nu se mai amestece în combinaţiile din această campanie electorală. Aşa că a fost autodemisionat din Parlament.

Ce s-a întâmplat cu cei trei e parfum de tei, pe noi, pe simpli cetăţeni, ba chiar pe membri PSD nu îi priveşte această hotărâre. Amintiţi-vă că Geoană a fost suspendat luni de zile şi asta nu îl împiedică ca azi să fie înalt reprezentant al lui Ponta", a spus CTP la realitatea tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.