Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu despre condamnarea din cazul Ridzi: Ar fi interesant dacă o astfel de decizie mai provoacă reacții de genul Justiția e băsistă

cristian tudor popescu

Deocamdată doamna Ridzi nu e la închisoare, spre deosebire de Năstase.

Ar fi interesant dacă o astfel de decizie a justiției mai provoacă reacții de genul Justiția e băsistă, condamnă politic diverse persoane. E interesant ce ar spune Ponta, el a sărit, la condamnarea lui Năstase, spunând că e vorba de o condamnare politică. Acum ce reacție are el?”, potrivit lui Cristian Tudor Popescu.

„Dacă nu ar fi existat ancheta Gazetei Sporturilor, nu am fi avut niciodată un caz Ridzi, nu le stătea prin gând domnilor de la DNA să se ocupe de acest caz. Cătălin Tolontan și jurnaliștii de la GSP TV au forțat lucrurile, ei erau calomniați regulat de această doamnă, care era foarte puternică atunci, în regimul PD-ului aflat la guvernare”, a subliniat el.

„DNA e independent, așa cum ne învață emisarul Casei Albe, trebuie asigurată independența totală a procurorilor de la DNA. Atunci, deciziile lor le aparțin, nu pot să le spun Duceți-vă și anchetați și în cazul Udrea. Ne rămâne, ca jurnaliști, să constatăm că nu au reacție în legătură cu Udrea. Ridzi oricum a fost abandonată de partid, îmi aduc aminte că Boc a chemat-o la o discuție tovărășească, după care ea și-a dat demisia. Ponta nu va face niciun comentariu în legătură cu această decizie, care oricum nu e definitivă”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.