Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu: Domnul Iohannis și PNL își dau cu levierul în genunchi săptămânal

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu a spus că ministrul Muncii, Ana Costea, „a avut tăria și onoarea” să demisioneze. Asta, din cauză că în guvernul de tehnocrați „nu sunt căzuți toți la pace”.

”Toate aceste subiecte, cum ar fi darea în plată, mărirea salariilor bugetarilor, pensiile anticipate, spor de pensii pentru ziariști... A cerut cineva spor de pensii pentru jurnaliști? Nici pe vremea Clubului Român de Presă nu am ajuns să cerem așa ceva. Toate astea înseamnă un lucru: alegerile din acest an. Nu au nicio legătură nici cu finanțele, nici cu salariile, nici cu băncile... Toată lumea încearcă același lucru ca guvernul Ponta când se pregătea pentru alegeri. Dar guvernul PSD când stabilea electorata, măcar acționa unitar.

Citește și: O profesoară de geografie din Iași, prinsă de un elev când făcea videochat / IMAGINI 18+

Aici, în guvernul de tehnocrați nici măcar nu sunt căzuți toți la pace, să meargă într-o direcție. De pildă, această doamnă (ministrul Muncii, Ana Costea – n.r.) a avut tăria, onoarea să își dea demisia.

Ce trebuie reținut? Acest guvern nu a avut curajul să opereze mai întâi distincțiile în aparatul bugetar, să dea afară pe cine era de dat afară, să mărească salariile, dar numai celor care merită, să stabilească criteriile de competență.

Citește și: Apucături de profesoară: Și-a ridicat bluza în clasă și a început să danseze, iar elevii să o filmeze / VIDEO

Subiectul acesta cu salariile este inventat, ca și pensiile pentru ziariști. Încearcă să creeze impresia că guvernul dă. Nu că dă. Să ai impresia că ți-a dat. Acest guvern inventează teme electorale ca să adune capital. Pentru cine? Pentru PNL, pentru domnul Iohannis? Păi ce să facă ei cu acest capital? Domnul Iohannis și PNL își dau cu levierul în genunchi, cam o dată la o săptămână. La ce le-ar mai folosi transfuziile astea proaste, pe lângă? Înțeapă greșit vena și curge pe lângă. Transfuzii de capital electoral.”, a spus CTP la Digi24.

Citește și: VIDEO CRITICI dure cu bătaie la Iohannis și Mihalache de la varful PNL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.