Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu îl UMILEȘTE PUBLIC pe Gică Hagi, după ce a spus nu îl interesează votul: 'Regele' n-are treabă cu țara. Votul e cu mâna, e henț'

CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o reacție devastatoare la adresa lui Gică Hagi. „Regele” s-a arătat surprins când jurnaliștii l-au întrebat dacă va merge să voteze la alegerile europarlamentare și la referendumul de duminică, 26 mai, relatează GSP.RO. "La vot? Nici nu știam. Noi muncim, noi facem fotbal și ne interesează fotbalul. Fotbalul ne interesează și nu altceva", a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: A început scandalul: USR-PLUS acuză mașinațiuni în secțiile de vot și un plan de fraudare a alegerilor

Cristian Tudor Popecu a dat-o drept exemplu pe Simona Halep, cea care declarase vineri că ar vrea să meargă la vot, în Franța, dacă programul i-ar permite.

„Nici eu nu știam că Gică Hagi a jucat pentru naționala Malaeziei. Votul de mâine este pentru viitorul unei alte țări, numită România, care pe Gică nu-l interesează, el este antrenor la Viitorul și atât. Echipa lui putea să se numească Futuro, Future, Zukunft sau Al Mustaqbal, lui Hagi îi e totuna, fotbal să fie. 'Regele' n-are treabă cu țara, el are treabă numai cu mingea și cu piciorul. Votul e cu mâna, e henț!

Ceea ce nu-l împiedică să facă vorbire, indignat, despre falimentul sprijinirii sportului de către statul român. Dar nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva, căci el muncește, ăia care găsesc timp să meargă la urne rezultă că sunt niște pierde-vară fără ocupație.

Închei reproducând răspunsul la aceeași întrebare dat de o fană a lui Gică Hagi, pe nume Simona Halep, aflată la Roland Garros să-și apere titlul de campioană: 'Depinde foarte mult de când voi juca. Înainte de meci, aș vrea să stau concentrată pe ce am de făcut, dar apoi, dacă am posibilitatea să mă duc la vot, mă duc cu siguranță'”, a scris Cristian Tudor Popescu pe site-ul republica.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.