Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu o pune la colț pe primărița Sectorului 1: 'Democrația maro a dnei Armand'

F. P.
prosport.ro
CTP Cristian Tudor Popescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu denunță metodele folosite de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, pentru a pune presiune pe procesul democratic din Consiliul Local. CTP a primit, la fel ca toți locuitorii Sectorului 1, scrisoarea prin care este anunțat că poate beneficia de 1000 de lei pentru plata facturilor la energie.

În scrisoare, cetățenii sunt informați că banii vin din economiile la cheltuielile cu salubritatea, adică din războiul cu Romprest, remarcă CTP. Pe lângă reclamă electorală și instrucțiuni pentru beneficiarii ajutorului pentru facturi, Clotilde Armand a trecut în scrisoare și o precizare care l-a scos din sărite pe gazetar: „Pentru a beneficia de acest tichet vă invit să ne susțineți și să veniți la ședința de Consiliu Local din data de 25 noiembrie la ora 10:00, la Primăria Sectorului 1.”

„Potrivit datelor livrate chiar de dna Armand, în sect. 1 sunt peste 200.000 de cetățeni care au împlinit 18 ani. Ia să punem cazul, improbabil, dar nu imposibil, că 200.000 de oameni, care o iubesc pe dna Armand și îi urmează îndemnul, se vor duce mâine peste Consiliul Local, în ședință!... Bine, hai, nu 200.000, dar dacă 200 de cetățeni vin acolo ca grup de presiune asupra votului consilierilor, a ce dracu seamănă asta? Pentru dna Armand, îmboldirea cu bani a cetățenilor de pe stradă împotriva instituției și celor aleși în Consiliul Local se numește democrație?”, scrie CTP, într-un articol publicat pe site-ul republica.ro și intitulat „Democrația maro a dnei Armand”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.