Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu vs. Cristian Popescu Piedone: Onoarea ține 5 luni

ctp cristian tudor popescu

Faptul că fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat, la cinci luni după tragedia din Clubul Colectiv, arată cât ţine onoarea la români, a zis jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Exact cinci luni, timpul scurs între momentul în care edilul a demisionat şi cel în care a anunţat că vrea să revină la primărie.

Cristian Tudor Popescu a evocat şi momentul în care fostul primar al Sectorului 4 a demisionat, la cinci zile după tragedia din clubul Colectiv. A fost momentul în care Cristian Popescu Puedone a părut să afle semnificaţia cuvântului onoare: „Întrebat apoi: aceasta este o demisie de onoare?, răspunde: acesta este un act, onoarea trebuia să fie în prima zi. Minunat! Minunat să auzi aşa ceva la noi, la români, aici. Onoare! Ce cuvânt... în spaţiul nostru şi în viaţa noastră. Numai că...”

CITEȘTE ȘI: Noi IMAGINI INCENDIARE cu profesoara de geografie din Iași care face videochat / VIDEO

Cinci luni mai târziu, fostul edil renunţă la onoare în favoarea şansei de a-şi recâştiga fotoliul. „Va să zică, a întârziat cu cinci zile domnul acesta atunci. Pe 30 au ars oamenii în Colectiv şi pe 4, deci la cinci zile diferenţă, repera onoarea domnul acesta. Au trecut cinci luni. După cele cinci zile de atunci, au trecut acum cinci luni şi atâta ţine onoarea. Atâta ţine onoarea la români. Sau cel puţin la bucureşteni. Sau cel puţin la locuitorii din Sectorul 4, de acolo este domnul Piedone. Care. Eu cred că o să-l voteze”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24..

Citește și: Povești după moarte: Interlopul Fane Spoitoru i-a luat, unui celebru milionar, o avere la table

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.