Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Bergodi a condus primul antrenament al Universităţii Craiova după ieşirea din carantină

www.gsp.ro
Cristiano Bergodi

Noul tehnician al echipei de fotbal Universitatea Craiova, italianul Cristiano Bergodi, a ieşit din carantină şi a condus, joi, antrenamentul formaţiei oltene pentru prima oară de la instalarea în funcţie, informează gruparea alb-albastră pe pagina oficială de Facebook.

Bergodi nu apucase să îşi întâlnească noii elevi, el sosind în România la 12 mai, iar o zi mai târziu intrând în carantină la Craiova. Conform restricţiilor impuse de autorităţi ca urmare a pandemiei de coronavirus, toate persoanele care vin din străinătate sunt obligate să intre în izolare pentru 14 zile, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ministrul Justiției, reacție după decizia CSM: ‘La fel voi proceda și data viitoare’

Tehnicianul italian a ieşit, miercuri, din carantină, iar, joi, a condus antrenamentul Universităţii Craiova.

"In bocca al lupo, Mister! (n.r. - Succes, Mister!)", a fost mesajul în limba italiană postat de gruparea olteană pe site-ul de socializare citat, unde au fost ataşate mai multe fotografii cu Bergodi la primul antrenament.

Antrenorul italian Cristiano Bergodi a semnat, la 8 mai, un contract pe un an cu echipa de fotbal Universitatea Craiova, înlocuindu-l astfel pe Corneliu Papură.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

Bergodi şi-a reziliat la începutul lunii ianuarie contractul cu FC Voluntari, pe care a pregătit-o în perioada noiembrie 2018-decembrie 2019.

Bergodi (55 ani), care are în palmares un trofeu în România, Supercupa cucerită în 2007 cu Rapid, le-a mai antrenat pe FC Naţional Bucureşti, CFR Cluj, Rapid, Politehnica Iaşi, Steaua şi ASA Târgu Mureş, dar şi echipele italiene Imolese, Sassuolo, Modena, Pescara şi Brescia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.