Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Bergodi e în doliu: Tatăl antrenorului echipei FC Voluntari a murit

www.gsp.ro
Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi e în doliu, tatăl antrenorului italian a decedat. Clubul FC Voluntari și-a exprimat susținerea pentru tehnician. În aceste zile s-a scris că antrenorul va fi demis și că pe lista ilfovenilor cu posibilii înlocuitori sunt Niculescu și Gigi Mulțescu, anunță MEDIAFAX.

"Clubul FC Voluntari dezminte pe această cale zvonurile apărute în presa scrisă din România potrivit cărora antrenorul echipei noastre ar urma să fie înlocuit.

Acest lucru nu este cauza unei clauze de reziliere amintită în presa sportivă ci a încrederii pe care conducerea clubului nostru o are în antrenorul Cristiano Bergodi în îndeplinirea obiectivului stabilit.

Citește și: Anunț de ULTIM MOMENT de la ANM - Cât va dura primăvara din plină toamnă

Respectăm presa scrisă din România, dar avem rugămintea ca în momentul în care apar astfel de zvonuri Biroul de Presă al FC Voluntari să fie contactat pentru verificarea informațiilor.

Totodată, FC Voluntari transmite sincere condoleanțe antrenorului Cristiano Bergodi care trece prin momente grele din cauza decesului tatălui său", se arată pe pagina de facebook a celor de la FC Voluntari.

Șefii de la FC Voluntari ar aștepta pauza din iarnă, iar primarul Florentin Pandele îl dorește din nou la echipa sa pe Claudiu Niculescu, omul care a câștigat cu gruparea ilfovenilor Cupa României și Supercupa.

Voluntari e pe ultimul loc în Liga 1 și e eliminată din Cupa României. "Noi am vrut să facem o figură frumoasă, dar nu s-a putut. Ne-am bătut cu o echipă care se luptă la titlu. Încercăm să reglăm niște lucruri, sperăm să facem a doua victorie. Nu ne va fi ușor, campionatul e lung. Am încredere că ne putem salva", a spus Bergodi, după meciul din Cupă cu U Craiova, 1-4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.