Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Bergodi şi-a prelungit contractul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Radu Pop
http://www.covasnamedia.ro/
Sepsi Sfântu Gheorghe

Antrenorul italian Cristiano Bergodi va rămâne la conducerea echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi în sezonul următor, el semnând, luni, prelungirea contractului cu gruparea covăsneană până în vara anului 2023.

"Clubul Sepsi OSK anunţă că a ajuns la un acord cu antrenorul Cristiano Bergodi pentru prelungirea contractului, care era scadent în vara acestui an. Cristiano Bergodi antrenează echipa Sepsi OSK din octombrie 2021 şi a semnat un nou contract valabil pe un an cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire. Îi urăm mult succes în continuare pe banca echipei noastre", anunţă gruparea Sepsi OSK pe pagina oficială de Facebook.

În vârstă de 57 de ani, Bergodi a fost instalat la conducerea tehnică a formaţiei din Sfântu Gheorghe la 8 octombrie 2021, el înlocuindu-l la momentul respectiv pe antrenorul Leo Grozavu.

În cariera sa, Cristiano Bergodi a mai pregătit echipe precum Universitatea Craiova, FC Voluntari, Modena, ASA Târgu Mureş, Rapid Bucureşti, Brescia, Pescara, FCSB, Poli Iaşi, CFR Cluj sau FC Naţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.