Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo ar putea rata Supercupa Europei

Cristiano Ronaldo

Lusitanii au fost nevoiti sa joace aproape tot meciul fara starul Cristiano Ronaldo. Jucatorul Realului a fost lovit dur de Payet în minutul 9 al finalei si în ciuda eforturilor sale de a continua meciului a fost înlocuit în minutul 25 de Quaresma.

Ronaldo a parasit terenul în lacrimi, nu atât din cauza durerilor, cât din cauza frustrarii ca nu poate evolua în cel mai important meci al carierei.

Conform primelor teste, Ronaldo a suferit o luxatie de gradul I la genunchiul stâng. Daca vestea oferita de jurnalistii iberici este cea corecta, accidentarea portughezului nu este atât de dura pe cât se credea imediat dupa meci.

Cel mai probabil, Ronaldo nu va juca în Supercupa Europei, meci programat pe 9 august, confruntare în care Real Madrid se va duela cu Sevilla, potrivit Mediafax. În zilele urmatoare, Ronaldo va efectua o serie de teste suplimentare pentru a se sti cu exactitate gravitatea accidentarii sale.

Portugalia a devenit în premiera campioana Europei dupa ce a învins Franta, dupa reprizele de prelungiri, în finala EURO disputata pe Stade de France.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.