Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo continuă să își surprindă fanii: Nu renunță la antrenamente nici în ziua liberă

Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez, Cristiano Ronaldo, a jucat sâmbătă, 25 august, primul meci în noua sa casă, Allianz Stadium. Juventus a întâlnit-o pe teren propriu pe Lazio, echipă la care evoluează și fundașul român, Ștefan Radu. Campioana Italiei s-a impus cu 2-0, însă Ronaldo nu a reușit să marcheze, scrie Mediafax.

Scorul a fost deschis în minutul 30, când mijlocașul din Bosnia, Miralem Pjanic, a marcat primul său gol în noul sezon în Serie A. În minutul 75, Mario Mandzukic a reușit să înscrie al doilea gol al campioanei Italiei.

Duminică, 26 august, băieții lui Allegri au avut o zi liberă, însă Cristiano Ronaldo continuă să își surprindă fanii. Portughezul și-a postat pe contul său de Instagram cum a ales să își petreacă ultima zi a săptămânii.

Citește și: Echipa lui Olăroiu a învins, cu scorul de 2-0, echipa Guangzhou R&F, într-un meci din etapa a XX-a a campionatului Chinei

Atacantul de 33 de ani s-a antrenat intens în sala de forță din propria casă. Jucătorul a fost asistat și pozat de logodnica lui, Georgina Rodriguez.

Iubita portughezului și-a postat și ea o poză din sala de fitness și a scris: "o duminică fericită".

Cristiano Ronaldo nu a reușit să spargă gheața în Serie A. Până acum s-au scurs două etape din noul sezon din Italia, Juventus a câștigat ambele meciuri, primul, în deplasare, cu formația Chievo Verona (2-3) și al doilea, la Torino, cu Lazio (2-0).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.