Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Dinu, deputat PSD: Iohannis s-a umplut din nou de ridicol prin scoaterea PSD vinovatul de serviciu

Facebook
Cristina Elena Dinu

Președintele Iohannis continuă să se comporte nepotrivit funcției sale, domnia sa neavând altceva mai bun de făcut decât să dea vina pe PSD pentru orice se întâmplă în România, susține Cristina Dinu, deputat PSD de Giurgiu.

”Deși are toate pârghiile puterii și toate instrumentele de acțiune executive prin intermediul cărora să lupte eficient împotriva pandemiei și a efectelor sale dezastruoase pentru români și sănătatea publică, prin „guvernul meu”, șeful statului nu se poate desprinde de obsesia de a face din PSD vinovatul de serviciu pentru tot.

Această atitudine nu este doar contraproductivă și ineficientă pentru populație, ci este una hilară, antidemocratică și la limita încălcării Constituției. Când ai toate posibilitățile legale de a guverna, nu ai cum să te cramponezi de faptul că vreo entitate, în speță PSD, a complotat la evoluția îmbolnăvirilor și în gestionarea crizei sanitare generate de ravagiile noului coronavirus.

Evident, românii s-au săturat de aceste ieșiri demne de cascadorii râsului ale președintelui-premier, care, în altă ordine de idei, nu poartă mască în spațiile închise și tolerează fumatul și băutul în sediul guvernului, respectiv exact ce-i roagă aproape zilnic pe „dragii de români” să nu facă!

Oamenii așteaptă de la președinte soluții la problemele lor extrem de serioase din această perioadă, după pierderea a milioane de locuri de muncă și lipsa unor perspective dătătoare de speranțe în mai bine.

Ce face în schimb președintele? Recită obsesiv „PSD este vinovat”, de parcă PSD ar conduce România și Executivul și ar fi avut vreo contribuție în plan executiv și administrativ de la izbucnirea pandemiei!

Intervenția lui Iohannis de joi, prin care a aruncat total mincinos, iresponsabil și dezgustător din punct de vedere uman și politic, vina pe PSD, arată nu doar eșecul îngrozitor al guvernării sale liberale de a gestiona criza COVID, ci și teama de rezultatul viitoarelor alegeri locale și prezidențiale.

În realitate, PSD nu a tras de timp în Parlament cu adoptarea legii carantinării și izolării, cum în mod ticălos a afirmat nepurtătorul de mască, ci a elaborat o lege corectă și benefică, corectând documentul penibil venit de la guvern.

Sunt convinsă că PSD va satisface așteptările prezidențiale și va câștiga alegerile viitoare, pentru a putea guverna așa cum trebuie România!”, mai spune deputatul PSD în cadrul comunicatului de presa remis redacției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.