Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu, înaintea meciului cu Gyor: 'Cred cu tărie că ne putem întoarce cu puncte din Ungaria'

CRISTINA NEAGU

Jucătoarea de handbal Cristina Neagu este încrezătoare că CSM Bucureşti poate obţine un rezultat foarte bun cu Gyor, în Liga Campionilor, apreciind îşi doreşte cât mai multe puncte din această deplasare.

"Avem un meci greu în Ungaria, dar ne pregătim mult şi cred cu tărie că ne putem întoarce cu puncte din Ungaria. Toate meciurile au fost extrem de importante, avem o deplasare foarte grea, ne dorim cât mai multe puncte", a declarat Neagu, conform News.ro.

Neagu a fost prezentă la un eveniment organizat de Sports Hub, cu care a semnat recent un contract de reprezentare. Ea a semnat un parteneriat de imagine cu Red Bull, urmând a se implica în acţiuni caritabile.

"Trebuie să fiu mai implicată şi mai deschisă dincolo de terenul de handbal. Cred în sport şi educaţie şi cred că ambele merg împreună. Vreau să dau ceva înapoi sportului şi să împărtăşesc ceva din experienţa mea. Cred cp pot transmite mesaje importante şi vreau să fiu o voce importantă pentru cei care au încredere în mine. Nu mă gândesc la retragere, scopul meu este să joc handbal, dar de astăzi este vorba şi de omul Cristina Neagu şi cred că pot schimba ceva pe mai multe planuri. Sunt o persoană foarte sensibilă şi am exemple în familie văd pe stradă, oameni cu probleme sau copii, mi-aş dori să mp pot implica, să le transmis din valorile mele. Pe unde am călătorit nu am văzut aşa mulţi oameni ai străzii ca în România", a precizat Cristina Neagu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.