Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Tarcea, declarații de ultimă oră în scandalul semnăturii de pe protocolul SRI-ÎCCJ: 'Sigur că o aștept cu nerăbdare'

Ultima Ora breaking news

Președintele ÎCCJ, Cristina Tarcea, a afirmat marți că nu a fost chemată la Parchetul General pentru a da explicații în cazul controverselor privind semnătura fostului şef ÎCCJ Nicolae Popa de pe protocolul ÎCCJ-PG-SRI. Tarcea a precizat că așteaptă cu nerăbdare ca situația să se clarifice.

„Nu am fost chemată la Parchetul General. Am aflat și eu din presă că ar fi început urmărirea penală in rem. Ce așteptări să am? Să se clarifice situația semnăturii, pentru că în funcție de această situație se pune problema efectelor protocolului, dacă efectele sunt retroactive, dacă este vorba de o nulitate sau nu. Sigur că o aștept cu nerăbdare.”, a spus Tarcea.

Întrebată dacă crede că s-a falsificat semnătura lui Nicolae Popa, Tarcea a spus: „Nu pot să speculez pe tema aceasta. Eu țin foarte mult la dl profesor Popa și știu că este om de bună-credință”.

Amintim că fostul şef al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Nicolae Popa, a susținut că nu a semnat protocolul dintre SRI, PG şi Înalta Curte, el plecând în pensie mai devreme decât a fost semnat documentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.