Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Tarcea, explicație BOMBĂ - De ce a fost admisă sesizarea lui Iordache pe protocoale de către CCR

Inquam Photos / George Calin
cristina tarcea tragere la sorti ICCJ

Președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, a comentat admiterea sesizării făcute de Florin Iordache la CCR pe tema protocoalelor dintre serviciile secrete și instituții din justiție, după ce în argumentația către CCR Tarcea a explicat că sesizarea făcută de Iordache pe tema completelor speciale pentru corupție nu respectă legea, acesta neputând face o astfel de reclamație din postura de locțiitor al șefului Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Citește și: Radu Tudor, dezvăluiri despre finanțarea unor mișcări în prag de alegeri: 'Rusia finanteaza si dirijeaza partidele populiste anti-UE'

"În condițiile în care nici doctrina, nici jurisprudența nu au tranșat acest lucru, să vedem ce va decide astăzi CCR. M-am gândit să mergem și pe varianta asta, dar tocmai pentru că chestiunea de drept nu a fost tranșată, am decis că e mai bine să merge pe chestiuni clare.

Din punctul meu de vedere, CCR trebuie să își respecte propria jurisprudență. Este adevărat că sesizarea privind protocoalele de colaborare dintre servicii a fost făcută tot de Florin Iordache, dar atunci nu era pronunțată această decizie a CCR, care arată cine poate fi delegat și cine nu", a declarat Tarcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.