Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu: Elena Udrea, blat cu SRI

sri

Elena Udrea a acordat duminică seara un interviu telefonic la B1 TV. În platou s-a aflat şi jurnalistul Ion Cristoiu, cel care a făcut publice în ultimele luni fragmente dintr-un jurnal al Elenei Udrea. După emisiune, Cristoiu a tras o concluzie neaşteptată: fostul ministru ar fi făcut o înţelegere cu SRI, în baza căreia a fost plasată în arest la domiciliu.

Vezi şi: Udrea, atac la Kovesi: Aresteaza sa isi faca imagine. A tintit corect catre Udrea

"Răspunsurile Elenei Udrea la întrebările mele mi-au întărit bănuiala că eliberarea din arest preventiv n-a fost produsul Justiței independente, cîntate la epoleți de ofițerii din presă, ci rezultatul unor negocieri în urma cărora ea a garantat că nu va face dezvăluiri stînjenitoare despre Binomul SRI-DNA, dar mai ales despre SRI. Nu mi-a fost greu să observ că toate criticile s-au îndreptat spre Codruța Kovesi. Florian Coldea a fost ocolit cu grație.

Vezi şi: Ce stie Udrea? - 'Unele lucruri pot aduce prejudicii grave unor persoane care ocupa niste functii'

De precizat încă o dată. Pentru personajele care întruchipează Binomul primejdioase sunt dezvăluirile cu date și documente concrete, și nu atacurile la adresa Justiției. Asta deoarece, atacurile sînt pe loc contracarate de simfonia Diviziei Presă a SRI. Un document exact nu poate fi contracarat de nimeni, nici măcar de ofițerii acoperiți, care s-ar vedea constrînși să-l ia în considerare. Atacurile generale la adresa Justiției, repetate de Elena Udrea duminică seara la B1 tv, nu prezintă nici o primejdie pentru Binom. Dimpotrivă, ele vor fi un nou pretext pentru ca trîmbițele Binomului să sune alarma că DNA e luată cu asalt de corupți", scrie Cristoiu pe blog.

Vezi şi: Ce spune Udrea despre condamnarea lui Voiculescu si despre jurnalistii Antena 3

Vezi şi: Udrea face plangere la CEDO pentru arestul preventiv. Care erau conditiile

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.