Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Critici dure la adresa administrației Sectorului 5 al Capitalei: Oamenii meritau mult mai mult față de ce au acum!

facebook.com
Voicu Ion Valentin

Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, Voicu Ion Valentin, consilier general în Consiliul General al Municipiului București, a lansat un atac dur la actuala administrație care conduce destinele locuitorilor din Sectorul 5 al Capitalei.

El susține într-o postare pe contul personal de Facebook că ”La o analiză a celor 4 ani de mandat a Primarului Sectorului 5, vedem incompetența administrației locale în ceea ce privește serviciile oferite cetățenilor care iubesc Sectorul 5” se poate vedea clar că oamenii au avut de suferit ”din cauza indiferenței și a neimplicării primarului “care este”, susține Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5.

”În loc să colaboreze cu Primăria Municipiului București, acesta s-a înhămat la o luptă,în interiorul PSD cu Primarul General Gabriela Firea în detrimentul cetățenilor.

PSD a câștigat alegerile locale din 2016 și a dat 7 primari în București pentru prima dată în istorie.

Din păcate, cetățenii Sectorului 5 au ales un primar care a fost, timp de 4 ani, în război cu toată lumea și nu a înțeles că razboaiele politice îi afectează pe cetățeni.

Ce au avut de pierdut locuitorii în urma acestei dispute: au pierdut investiții, modernizarea unităților de învățământ, reabilitarea termică, reabilitarea și modernizarea străzilor din sector, construcția de săli de sport și alte proiecte pe care Primăria Capitalei împreună cu Consiliul General al Municipiului București le putea face.

Sectorul 3 și Sectorul 4 au profitat de fiecare proiect pe care l-a înaintat către Primăria Municipiului București și CGMB.

Au câștigat săli de sport multifuncționale, au străzi asfaltate, au blocuri anvelopate, au școli moderne.

Mai mult, războiul purtat în interiorul PSD Sector 5 a dus la excluderea consilierilor generali propuși din partea Sectorului 5.

Primarul Daniel Florea a dus un război împotriva cetățenilor care au, în acest moment, de suferit toate serviciile fiind la pământ.

Cum spuneam în postările anterioare, nici de întreținut ce mai era nu a reușit.

În schimb, Daniel Florea are un aport mare în dezvoltarea cultului personalității lui pe toate gardurile amintind toate lucrurile minore pe care le-a făcut.

Cetățenii din Sectorul 5 au avut parte de bâlciuri pe bani mulți, bani pe care tot ei i-au plătit.

Administrația locală a Sectorului 5 trebuie sa se schimbe și să direcționeze banii către investiții în infrastructură, în modernizarea parcurilor, în modernizarea și dotarea unităților de învățământ, în paza parcurilor, în reabilitarea termică a blocurilor, în aducerea utilităților pe acele străzi unde nici asfalt nu e.

S-au mai pierdut 4 ani fără a se vedea ceva major în interiorul celui mai sărac sector al Bucureștiului.

Nu putem să mai mergem doar pe studii pe bani mulți în loc să acționăm din prima zi pe domenile prioritare.

Numai noi, cetățenii Sectorului 5, trebuie să hotărâm în acest an dacă mai vrem bâlciuri și lucruri ieftine doar pentru a marca incompetența administrației locale condusă de Florea.

Sectorul 5 merită mai mult față de ceea ce a avut și față de ceea ce are!”, încheie reprezentantul ALDE în CGMB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.