Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criză la TVR2. Vedetele, date afară

Criză fără ieşire la TVR2. Vedetele au fost date afară la nici două luni de la angajare. Entuziasmul cu care au pornit la drum în septembrie s-a stins instantaneu. Cântăreţii Ana Maria Georgescu şi Doru Todoruţ şi-au încheiat prematur cariera la TVR 2, spune libertatea.

La jumătatea lui septembrie, TVR 2 anunţa cu surle şi trâmbiţe perla grilei de toamnă: matinalul “Bună dimineaţa mea!”, prezentat de Ana Maria Georgescu, Doru Todoruţ şi pianistul Alex Burcă. “Sunt cu adevărat entuziasmată de acest nou proiect”, declara Ana Maria, fericită că şi-a găsit locul. Habar nu avea însă că, doar o lună mai târziu, urma să înlocuiască entuziasmul cu şocul. Mai-marii TVR 2 i-au anunţat, joia trecută, pe matinali că azi vor avea ultima emisie pe post. Se pare că justificarea a fost una… fără justificare. Potrivit informaţiilor primite la redacţie, producătorul general al canalului a invocat lipsa banilor, ca şi cum acum o lună nu ar fi ştiut la ce se înhamă şi care e situaţia financiară a postului.

Asta în condiţiile în care costurile directe ale show-ului nu depăşeau 1.500 de lei pe ediţie şi nici un ban nu ar fi fost investit în promovare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.