Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criză SPECTACULOASĂ în PNL - Biroul politic al unei organizații a fost DIZOLVAT după ce membrii au plecat la ALDE

sigla pnl

Biroul Politic Local al PNL Târgu-Mureș a fost dizolvat după ce 9 membri, între care deputatul Doru Oprişcan, au trecut la ALDE. Liderul PNL Mureş, Cristian Chirteş, spune că filiala va fi reorganizată.

Potrivit unui comunicat transmis de PNL Mureș, Biroul Politic Județean al PNL a decis, cu 21 de voturi ”pentru” și 2 ”împotrivă”, dizolvarea Biroul Politic Local al PNL Târgu-Mureș, scrie Mediafax.

”Motivele care au dus la această hotărâre sunt multiple și vizează evenimente politice petrecute în decursul a peste un an și jumătate. Conștientizând importanța organizației locale din Târgu-Mureș a Partidului Național Liberal, începând de astăzi ne aflăm în perioada de pregătire a organizării alegerilor interne pentru noul Birou Politic Local. În perioada următoare, Partidul Național Liberal va fi angrenat în competiții electorale importante, iar obiectivul nostru este acela de a rămâne principalul partid politic românesc de la nivelul județului Mureș, cu cel mai mare număr de aleși locali”, se arată în comunicatul citat.

Liderul PNL Mureş, Cristian Chirteş, a declarat pentru MEDIAFAX că Biroul Politic Local al PNL Târgu-Mureș a fost dizolvat după ce 9 membri, între care deputatul Doru Oprişcan, au trecut la ALDE, după ce, timp de 18 luni, nu au avut activitate.

”Nu am dat afară pe nimeni, și-au făcut birou ALDE Târgu-Mureș după ce timp de 18 luni nu au fost funcționali”, a spus Cristian Chirteş, potrivit căruia filiala va fi reorganizată.

Citește și: EXCLUSIV Sesizarea trimisă de Dăncilă la CCR în criza remanierii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.