Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Croatul Franko Kovacevic, în vizorul CFR Cluj

www.prosport.ro
CFR Cluj

CFR Cluj duce o campanie de transferuri foarte sănătoasă. Încearcă să ia tot ce e mai bun din Liga 1 Betano, dar ţinteşte şi jucători din afara României. Unul dintre aceştia este Franko Kovacevic (19 ani), un atacant croat de la NK Rudes, dar şansele unei mutări sunt aproape zero, potrivit mediafax.

Citește și: Liviu Dragnea s-a retras în carapace! Informații din camera de la Rahova

Sky Italia anunţă că puştiul este mai tentat de o exprienţă în Bundesliga, la Hoffenheim. Kovacevic este un jucător speranţă al Croaţiei. A trecut pe la cele mai bune centre de copii şi juniori din ţara natală, HNK Rijeka şi Hajduk Split. În stagiunea 2018/ 2019, a fost împrumutat de Hajduk la Rudes, dar înţelegerea prevedea şi posibilitatea unui transfer definitiv, pentru 300.000 de euro. Oficialii lui Rudes au rămas impresionaţi de evoluţiile lui Kovacevic şi au decis să activeze clauza, astfel că de la 1 iulie devine 100% jucătorul lor. Doar că sunt şanse foarte mari să plece din Croaţia, pentru că pe urmele lui se află echipe importante din Europa.

Citește și: Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis! Răspuns-fulger

Sursa citată anterior notează că pe lângă Hoffenheim şi CFR Cluj, mai există interes şi de la SC Freiburg, ŢSKA Moscova, Lokomotiv Moscova şi Deportivo Alaves. Şi ele atentează la fotbalistul de 1.85 m, care pare că s-a decis deja. Vrea să dea curs celei mai importante oferte, de la Hoffenheim.

Citește și: Ruptură între USR și PLUS? Dan Barna a ocolit răspunsul

Kovacevic a fost împrumutat la Rudes în februarie, iar până la finalul sezonului a prins 13 partide. Chiar dacă nu a marcat, tânărul a lăsat o impresie bună prin jocul arătat. A dat dovadă şi de o maturitate nespecifică vârstei, care cântăreşte mult în interesul grupărilor enumerate.

Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 250.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.