Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Croatul Zganec, jucătorul lui U BT Cluj, cu luxaţie la umăr, înlocuit cu Colmenares

minge de baschet

Echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj a anunţat, duminică, transferul jucătorului Nestor Colmenares (Venezuela), care îl înlocuieşte pe croatul Karlo Zganec, acesta urmând a suferi o intervenţie chirurgicală, potrivit news.ro.

U BT Cluj anunţă că Zganec, în urma unei examinări RMN, a fost diagnosticat cu luxaţie şi subluxaţie articulară recurentă la umăr, astfel că a fost nevoie să opereze un nou transfer în locul acestuia.

Néstor Colmenares este noul jucător al U-BT Cluj-Napoca.

Citește și: O tânără care alerga într-un parc din Capitală a fost agresată sexual! Poliția l-a prins pe atacator

În vârstă de 32 de ani, Colmenares este coleg la echipa naţională cu alt jucător de la U BT, Gregory Vargas. El măsoară 2.03 metri şi evoluează pe poziţia de extremă de forţă. Ultima dată, Néstor a jucat în Israel, la Maccabi Haifa, unde a fost legitimat şi Vargas.

Colmenares a studiat în Statele Unite, la colegiile Indian Hills din Iowa, respectiv Campbellsville University din Kentucky. Apoi şi-a început cariera profesionistă la Pescadores. Venezueleanul a mai îmbrăcat maioul grupărilor Cocodrilos de Caracas (Venezuela), Club Atlético Unión (Argentina), Club Trouville (Uruguay), Guaros de Lara (Venezuela).

Alături de echipa naţională, Néstor a cucerit două medalii de aur la FIBA South American Championship. Mai mult, el a participat la Olimpiada de la Rio, dar şi la Campionatul Mondial din China, desfăşurat în 2019. La acea întrecere, noul nostru jucător a contabilizat medii de 9.2 puncte, 5.8 recuperări şi 2.0 pase decisive.

În sezonul 2020-2021, U BT Cluj va reprezenta România în Basketball Champions League, în preliminarii, cu turneu programat la Botevgrad, între 22-25 septembrie.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.