Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CS Universitatea Craiova a obţinut dreptul exclusiv de a folosi marca 'Ion Oblemencoׅ' pentru arena din Bănie, atunci când este echipa gazdă

a1.ro
stadion ion oblemenco

Gruparea CS Universitatea Craiova a anunţat, luni, că a obţinut dreptul exclusiv de a folosi marca „Ion Oblemencoׅ“ pentru arena din Bănie, atunci când este echipa gazdă, potrivit news.ro.

"Universitatea Craiova a obţinut dreptul exclusiv de a folosi marca „Ion Oblemencoׅ“ pentru arena din Bănie, atunci când Ştiinţa este echipa gazdă. Familia legendarului „Tunar“ a încredinţat clubului Universitatea Craiova exclusivitatea folosirii acestui nume atât de iubit de suporterii „Campioanei Unei Mari Iubiri“ pentru toate competiţiile fotbalistice la care va participa pe stadionul din Craiova.

Astfel, amintirea „Dumnezeului Oltenilor“ va rămâne vie la fiecare meci al „leilor“ de pe „Ion Oblemenco”!", a anunţat clubul craiovean.

"Familia Oblemenco este onorată să încredinţeze clubului la care tatăl meu a făcut istorie marca „Ion Oblemenco” pentru numele stadionului la meciurile de acasă ale Ştiinţei!“, a declarat Clara Oblemenco.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.