Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cseke Attila anunță că PNDL nu s-a oprit: Ministerul Dezvoltării a făcut chiar astăzi o astfel de plată

Inquam Photos / Octav Ganea
Cseke Attila

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat vineri, la Brăila, că plăţile pe PNDL nu s-au oprit, precizând că cursul acestei zile s-a făcut o astfel de plată în valoare de peste 134 milioane lei, anunță Agerpres.

"Plăţile pe PNDL nu s-au oprit, Ministerul Dezvoltării a făcut chiar astăzi o astfel de plată. Din 134,7 milioane lei, 4,7 milioane lei vin în judeţul Brăila, din care 2,7 milioane lei vin în municipiul Brăila, pe modernizare străzi cartierul Pisc", a declarat Cseke Attila.

Ministrul Dezvoltării a dat asigurări că nu este cazul să fie întrerupte lucrările la obiectivele realizate pe PNDL, având în vedere că există banii necesari pentru plata acestora.

Ministrul Cseke Attila a vizitat vineri câteva obiective din Brăila, între care două proiecte finanţate de Compania Naţională de Investiţii şi aflate în derulare, respectiv Bazinul Olimpic de Înot şi Oficiul de Cadastru, unde se derulează o lucrare de amenajare clădire birouri, un proiect POR care vizează Consolidarea, restaurarea, conservarea şi punerea în valoare a Bisericii "Bună Vestire" Brăila şi Podul suspendat peste Dunăre.

Cseke Attila a avut o întâlnire şi cu primarii din judeţ, cărora le-a prezentat Programul Naţional de Construcţie de Creşe, care prevede construirea a sute de creşe noi în toate judeţele ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.