Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cseke Attila: Proiectul de buget adoptat de Parlament este 'mult îmbunătăţit în ultimele săptămâni'

udmr.ro
cseke attila

Proiectul de buget adoptat de Parlament este "mult îmbunătăţit în ultimele săptămâni", a declarat vineri liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, precizând că Uniunea Democrată Maghiară din România a votat acest proiect de lege, scrie Agerpres.

"Grupurile parlamentare UDMR au votat în favoarea acestui buget. Acest buget pe care l-am adoptat astăzi, aici în Parlament, este un proiect mult îmbunătăţit în ultimele săptămâni. (...) Am avut o colaborare corectă pe acest buget, ceea ce nu înseamnă că există buget perfect, probabil nici acesta nu este perfect, cum nu va exista niciodată, nici în România nici în altă ţară", a afirmat Cseke Attila, în plenul reunit al Parlamentului, la explicarea votului pe proiectul legii bugetului de stat pe anul 2019. 

El a spus că cel mai important lucru este ca actul normativ să intre în vigoare cât mai rapid posibil.

Citește și: Viorica Dăncilă, despre anchetarea lui Kovesi - Toți trebuie să fim egali în fața legii și să răspundem în mod egal

"Grupurile parlamentare UDMR vor fi întotdeauna partenere cu oricine doreşte să fie partener şi să discute cu noi. Cred că cel mai important lucru astăzi este acela ca acest buget să fie cât mai rapid implementat, atât pentru grupurile parlamentare, indiferent de ce parte ne aşezăm, cât şi pentru autorităţile locale este ca important ca bugetul să intre în vigoare cât mai rapid posibil", a arătat Cseke Attila. 

Vineri, plenul reunit al Parlamentului a adoptat proiectul bugetului de stat pe anul 2019. S-au înregistrat 275 de voturi "pentru", 122 - "împotrivă" şi două abţineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.